Novice

Spremljajte naše novice
06. januar 2022

Zaključek projekta WAB 2021 (Working Across Borders 2021)

Po desetih tednih se je z zaključno slovesnostjo in proglasitvijo najboljših dosežkov mednarodnih timov zaključil mednarodni projekt virtualne mobilnosti Working Across Borders 2021, v katerem so sodelovali tudi študenti DOBA Fakultete.

Preko 600 študentov iz 14 izobraževalnih ustanov iz vseh kontinentov se je v 128 timih vživelo v vlogo svetovalcev, ki so raziskovali izzive trajnostnega razvoja za mednarodno podjetje GARCIA iz Nizozemske – razvijali so najbolj trajnostno, vzdržno vrednostno ponudbo glede na izbrano državo in ciljnega kupca, ob vključitvi koncepta resničnih cen, (»true pricing«) ter pripravili predloge komuniciranja vrednostne ponudbe ciljnemu kupcu.

Študenti so pripravili video predstavitve in GARCIA je imela težko nalogo izbrati najbolj inovativno rešitev, najboljšo rešitev, najboljšo video predstavitev in skupnega zmagovalca. Zelo smo ponosni, da je v timu 106, skupnemu zmagovalcu, sodelovala tudi naša študentka, Katarina Matijević.

Tudi coachi so nominirali najboljše videe po kategorijah: najvišje število zbranih točk, najbolj profesionalna predstavitev, odlično sodelovanje in skupni zmagovalec, med njimi sta bila videa kar dveh timov, v katerih so sodelovali študenti DOBA Fakultete. Ponosni smo, da je v timu 5, ki je najbolj profesionalno predstavil svoje rešitve, sodeloval naš študent Dušan Stojanovič.

Vsem 10 študentom DOBA Fakultete čestitamo za uspešno zaključen projekt in odlično sodelovanje v mednarodnih timih, ki jim prinaša priznavanje 40 % ocene v 6 (oz. v enem primeru 25 % ocene) predmetih. 

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli