Novice

Spremljajte naše novice
08. oktober 2020

Zaključili smo prvi online program za inovativno izobraževanje online

Prvi izveden online mikro master program Inovativno izobraževanje online v Sloveniji,  namenjen visokošolskim učiteljem, predavateljem višjih strokovnih šol, dekanom, prodekanom in vsem, ki jih ta sodoben način izobraževanja zanima, je zaključilo prvih 50 udeležencev.

Program je trajal tri tedne, izvedli smo ga 100% online v virtualnem učnem okolju z veliko interakcije med udeleženci in predavatelji programa. Sestavljen je bil iz treh modulov, vsakega izmed njih je izvedel eden od predavateljev, strokovnjakov in praktikov na področju online izobraževanja v Sloveniji.

Večina udeležencev se je v program vključila z željo po pridobitvi novih znanj na področju online izobraževanja in njihova pričakovanja so bila glede na zaključno anketo izpolnjena oziroma presežena. Ocenjujejo, da bodo znanja iz programa lahko takoj uporabili v praksi in tako izboljšali svoje delo v online izobraževanju, kar je bil tudi cilj programa.

Za razvoj programa smo se na DOBI odločili zaradi aktualnosti online izobraževanja, ki se je povečala v času korona krize, ko se je zgodil prenos dobršnega dela slovenskega visokošolskega izobraževanja v online obliko. Na DOBA Fakulteti lahko ponudimo veliko znanja in izkušenj s področja kakovostnega izvajanja online izobraževanja, kar potrjujemo tudi z dvema mednarodnima akreditacijama tega načina študija v jugovzhodni Evropi.

Program bomo ponovno izvedli v začetku leta 2021. Več informacij o programu je dostopnih na naši spletni strani.

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli