Novice

Spremljajte naše novice
29. junij 2021

Zaključni dogodek projekta MASTER@HOME

Projekt MASTER@HOME (Internationalisation at Home through Online Micro Masters and Virtual Mobility) se počasi zaključuje. Projektni partnerji so organizirali zaključni javni dogodek, online javno debato, ki je vse udeležence dogodka zelo navdušila.

MASTER@HOME (Internationalisation at Home through Online Micro Masters and Virtual Mobility - Turkey, Macedonia, Slovenia, Lithuania) je Erasmus+ projekt. Med projektom so razvili spletni mednarodni izobraževalni program, ki je bil izveden v dveh mednarodnih spletnih mikro programih - micro masterjih. Ti mikro master programi so bili izvedeni v virtualnem kampusu štirih visokošolskih zavodov: Univerze v Istanbulu (Turčija), Inštituta za komunikacijske študije (Severna Makedonija), DOBA Fakultete (Slovenija) in Univerze Vytautas Magnus (Litva). Oba šestmesečna programa specializacije sta bila namenjena poglabljanju učenja na specifičnih poklicnih področjih udeležencev: Podjetniški ekosistem in inovacijska strategija ter Digitalne komunikacije in trženje.

Projektni partnerji so 15. junija 2021 organizirali zaključni dogodek, javno debato, ki je bil izveden online. Dogodek je bil osredotočen na tematiko mednarodnega sodelovanja in internacionalizacije visokošolskih zavodov ter izmenjavo izkušenj različnih udeležencev programov: predavateljem na eni strani in študentov na drugi strani. Razprave so bile produktivne in zelo zanimive, sam dogodek pa je zelo navdušil vse udeležence.

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli