Novice

Uporabnost znanj
26. februar 2020

Znani zmagovalci natečaja za najbolj uporaben video film “Kuredar"

Na DOBA Fakulteti študenti že med online študijem pridobivajo uporabno znanje, takšno, ki izhaja iz vsakodnevnih primerov dobre prakse neposredno s trga dela in ne nazadnje takšno, ki ga lahko uporabijo takoj pri svojem delu. Tokrat so v okviru predmeta Odnosi z javnostmi in oglaševanje pod vodstvom nosilke predmeta mag. Natalie Cvikl Postružnik pripravljali video film na temo posebnega designerskega koledarja, poimenovanega Kuredar.

Brief za nalogo in webinar, izveden posebej za študente, je pripravila influencerka Saša Gerčar, podjetje AMEC, produkcija in distribucija elektronskih medijev, pa je ob nosilki predmeta predstavljalo ocenjevalno komisijo. 

Izmed vseh izdelkov študentov je komisija izbrala tim štirih članov, ki so ga sestavljali: Aljaž Pori, Luka Kosi, Alma Alić in Nives Bercko. Za nagrado bodo prejeli izvod designerskega koledarja za letošnje leto, video pa bo uporabljen tudi v komunikacijske namene podjetja.

Saša je po pregledu video filmov dejala: 'Res sem se zabavala pri vseh. Čisto vsak ima tisto “nekaj”, kar posebej pritegne, zato je bila izbira težka. Timu iskrene čestitke.”

Zmagovalna naloga je žirijo prepričala predvsem s humornim pristopom, odlično zasnovanimi dialogi, dobro kombinacijo designerskih karikatur in posnetkov v “živo”. Video v celoti ustreza podanim izhodiščem naloge, ustrezno nagovarja ciljno javnost in ga bo Saša Gerčar v svojih komunikacijsko promocijskih aktivnostih tudi uporabila. 

 

   koledar Kuredar.       Uporabnost znanja na DOBA Fakulteti.

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli