Domov > Dodiplomski programi > Program Poslovanje

Program Poslovanje

Si hočete zagotoviti boljšo prihodnost? Napredovati? Zaključiti nezakjučen študij? Ste podjetniki z vizijo in jo želite uresničiti? Iščete nove delovne izzive in možnosti za razvoj lastne kariere? Morda vas mikajo podjetništvo ali veščine sodobnega in inovativnega vodenja?

Prihodnost je jasna – Slovenija potrebuje samostojne, etične in napredovanja željne posameznike.

Študijski program Poslovanje vam nudi vsa tista znanja in kompetence, ki jih iščete in potrebujete za vaše poslovne priložnosti in zagotavljanje boljše prihodnosti na področju poslovanja, menedžmenta in podjetništva. V programu boste pridobili še večjo strokovnost, spodbudili svojo ambicioznost in dokazali svojo inovativnost.

 

Med študijem se boste usposobili za etično in uspešno poslovanje, učinkovito vodenje in ravnanje z ljudmi,  načrtovanje poslovanja s podporo informacijske tehnologije, poznavanje pravne prakse, razumevanje finančnih funkcij in računovodstva, poslovno komuniciranje v slovenskem in tujem jeziku ter za delovanje v timih. Ves ta spekter široko zasnovanih temeljnih strokovnih znanj z ustreznih področij, kjer se prepletata teorija in praksa, vam omogoča razvoj strokovnih in osebnostnih kompetenc, kar vam omogoča takojšnji prenos in uporabo v neposredno delovno okolje.

Da se študirati splača, dokazuje tudi podatek, da kar 88,9 % delodajalcev študentov DOBA Fakultete ocenjuje, da bodo študenti po diplomi napredovali, bili prerazporejeni na drugo delovno mesto, prejemali višjo plačo, prejeli stimulacijo za dosežen rezultat ali ohranili delovno mesto (vir: anketiranje delodajalcev, april 2015).

 

Se sprašujete ali je študij področja poslovanja pravi za vas? Odgovore najdete tukaj.

Koristi za vas

Preteklo leto so študentje sodelovali s podjetji in institucijami: Coca Cola, Kraš, Državni zbor Republike Slovenije, Steklarna Hrastnik, Nova KBM, KMB Infond, Zavarovalnica Sava, Generalna policijska uprava, Nacionalni preiskovalni urad, Pristop, Adriatic Slovenica.