Domov > Dodiplomski programi > Program Poslovanje

Program Poslovanje

Si hočete zagotoviti boljšo prihodnost? Napredovati? Zaključiti nezakjučen študij? Ste podjetniki z vizijo in jo želite uresničiti? Iščete nove delovne izzive in možnosti za razvoj lastne kariere? Morda vas mikajo podjetništvo ali veščine sodobnega in inovativnega vodenja?

Prihodnost je jasna – Slovenija potrebuje samostojne, etične in napredovanja željne posameznike.

Študijski program Poslovanje vam nudi vsa tista znanja in kompetence, ki jih iščete in potrebujete za vaše poslovne priložnosti in zagotavljanje boljše prihodnosti na področju poslovanja, menedžmenta in podjetništva. V programu boste pridobili še večjo strokovnost, spodbudili svojo ambicioznost in dokazali svojo inovativnost.

 

Med študijem se boste usposobili za etično in uspešno poslovanje, učinkovito vodenje in ravnanje z ljudmi,  načrtovanje poslovanja s podporo informacijske tehnologije, poznavanje pravne prakse, razumevanje finančnih funkcij in računovodstva, poslovno komuniciranje v slovenskem in tujem jeziku ter za delovanje v timih. Ves ta spekter široko zasnovanih temeljnih strokovnih znanj z ustreznih področij, kjer se prepletata teorija in praksa, vam omogoča razvoj strokovnih in osebnostnih kompetenc, kar vam omogoča takojšnji prenos in uporabo v neposredno delovno okolje.

Da se študirati splača, dokazuje tudi podatek, da kar 88,9 % delodajalcev študentov DOBA Fakultete ocenjuje, da bodo študenti po diplomi napredovali, bili prerazporejeni na drugo delovno mesto, prejemali višjo plačo, prejeli stimulacijo za dosežen rezultat ali ohranili delovno mesto (vir: anketiranje delodajalcev, april 2015).

Želite biti na tekočem o programu in vpisu? Izpolnite informativno prijavo.

Koristi za vas

Podatki o programu

Vrsta programa: dodiplomski visokošolski strokovni program
Stopnja: 1. bolonjska stopnja
Raven izobrazbe SOK: 7
Trajanje programa: tri leta (180 ECTS)
Način izvedbe študija: kombinirana študijska pot in online študij
Strokovni naslov: diplomiran/a ekonomist/ka (VS), okrajšava: dipl. ekon. (VS)
Izbirna modula

Diplomanti in kariera

V programu Poslovanje je do danes diplomiralo 2.241 diplomantov iz Slovenije in Srbije. Diplomanti so zaposleni na različnih delovnih mestih: kot vodje, strokovni sodelavci, komercialisti, prodajniki, referenti ... Kar 20 % diplomantov je samostojnih podjetnikov oziroma direktorjev lastnih podjetij. Preberite zgodbe naših diplomantov.

Po zaključku študija boste študij lahko nadaljevali v podiplomskih magistrskih programih DOBA Fakultete (strokovni magisterij).

Print