Domov > Fakulteta in študij > Kombinirana študijska pot

Kombinirana študijska pot

Izberite sodobno študijsko rešitev, ki vam omogoča, da študirate natanko tako, kot to radi delate: v idealni kombinaciji srečanj v živo s profesorjem in individualnega dela ob podpori informacijske tehnologije.

Modernost in odličnost na DOBA Fakulteti že vrsto let temeljita na posebnih inovativnih pristopih.

V letošnjem letu smo klasičen študij s predavanji in vajami v živo posodobili in ga popolnoma prilagodili potrebam dinamičnega posameznika in oblikovali model "Kombinirana študijska pot", kjer se prepletajo srečanja v živo z učiteljem in samostojno delo doma, ob podpori informacijske tehnologije. Srečanja potekajo v Mariboru, predvidoma 1 krat tedensko.

Majhne skupine vam bodo omogočile več neposrednega stika z učiteljem.

Po kombinirani študijski poti boste lahko študirali študentje, ki boste za svoj študij izbrali:

Zagotavljamo vam izvedbo programov po najvišjih standardih in stalno podporo moderne tehnologije in predanega strokovnega osebja.

Predmeti si sledijo eden za drugim, tako da se v enem trenutku posvetite vsebini samo enega predmeta.

Dostop do vsebin predmeta (gradiva in naloge) boste imeli online in tako lahko kadarkoli in kjerkoli dostopali do njih.

Podpora, ki jo izvajajo vodje programov in referat, vam omogoča, da imate ob sebi pravega sogovornika, ko želite informacije in nasvete za izbiro predmetov, uspešen študij in načrtovanje študijskih obveznosti. Komunikacija z njimi poteka preko e-pošte, če želite, se lahko dogovorite tudi za osebne konzultacije.

Študijski programi vam ponujajo izbirnost predmetov in vam tako omogočajo, da študij prilagodite svojim potrebam in željam. Opravljanje poljubno izbirnih in izbirnih predmetov se lahko pokriva z izvedbo predmeta, ki ga sicer opravljate.

Za nemoten študij je dovolj že novejši računalnik z novejšo programsko opremo.

Print