Dogodki

Kaj se dogaja na fakulteti

Gostujoče predavanje partnerja raziskovalne hiše Valicon

Vključevanje gostujočih predavateljev v izvajanje predmetov je na naši fakulteti stalnica. V sodelovanju z njimi nadgrajujemo pedagoški proces z aktualnimi tematikami in strokovnimi mnenji ter vključujemo študente v razprave, ki dodatno pripomorejo k prenosu dobrih praks v obeh smereh.

Tako bomo tokrat v okviru predmeta Marketing 22. aprila 2021 gostili Kristijana Gregorića, partnerja raziskovalne hiše Valicon, ki bo izvedel predavanje na temo brandinga in kreiranja močnih blagovnih znamk.


Več o predavatelju

Kristijan Gregorić ima izkušnje s poslovanjem, menedžmentom marketinga in prodaje blagovnih znamk/portfeljev na visokih položajih v multinacionalnih podjetjih, ki si ob nenehnem učenju in razvoju prizadeva za čim boljšo uporabo znanja in izkušenj v lokalnem in mednarodnem okolju. Inovator vizij in poslanstva, ki dokazano pripravlja in izvaja izpopolnjene načrte. Prav tako je član upravnega odbora največjih podjetij v regiji in velik zagovornik tehnologije, poslovnih inovacij in osredotočenosti na stranke. 

• 10 let v podjetju Nestlé, direktor prodaje in marketinga, Italija, Švica, jadranska regija
• 4 leta v podjetju Heineken – Karlovačka pivovara, direktor prodaje in marketinga
• 3 leta v podjetju Atlantic Grupa, generalni direktor, strateško distribucijsko področje HoReCa Jugovzhodna Evropa (JVE)
• 2,5 leti glavni direktor marketinga podjetja Franck Grupa
• 2017 – danes izvršni direktor podjetja LoopOne in izvršni direktor podjetja Valicon
 
 

 

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo