Novice

Spremljajte naše novice
09
JUN
09. junij 2021

DobaBot - novo na naših spletnih straneh

Na naši spletni strani www.fakulteta.doba.si je v prejšnjem tednu zaživel DobaBot, ki smo ga pripravili skupaj z agencijo Actuado. Našega novega virtualnega sodelavca najdete desno spodaj.
Preberite več
08
JUN
08. junij 2021

Dekan DOBA Fakultete: Razlogi za optimizem so

OECD je izboljšala izglede za gospodarsko rast v Sloveniji na 3,5 odstotka že v letošnjem letu. Še bolj optimistična pričakovanja za našo državo pa so napovedali za leto 2022, ko bi naj naš BDP znova porasel za 4,6 odstotka.
Preberite več
08
JUN
08. junij 2021

Tri gostujoča predavanja v okviru predmeta Sistemi trajnostne in pametne mobilnosti

Na DOBA Fakulteti širimo dostopnost in fleksibilnost izobraževanja tako, da v predmete vključujemo gostujoče predavatelje. Študenti programa Menedžment pametnih mest bodo tako v okviru predmeta Sistemi trajnostne in pametne mobilnosti spoznali kar tri ...
Preberite več
07
JUN
07. junij 2021

Študenti DOBA Fakultete sodelovali z Zvezo prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje

DOBA Fakulteta je znana po svojih uporabnih študijah in praktičnost študija se je izkazala tudi pri novem predmetu kreativnih industrij na DOBI: Ustvarjanje vsebin in pripovedovanje zgodb. Pri predmetu so študenti analizirali tri zgodbe varovancev ...
Preberite več
07
JUN
07. junij 2021

Pripravljalno leto za kandidate za vpis v magistrski program Uporabna psihologija

V študijskem letu 2021/2022 bomo izvedli predmete, ki jih morate pred vpisom opraviti kandidati za vpis v magistrski program Uporabna psihologija.
Preberite več
1...57
58
596061...128
Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli