Novice

Spremljajte naše novice
12
MAR
12. marec 2021

Študentka DOBA Fakultete uspešno končala Erasmus prakso na Malti

Študentka DOBA Fakultete Marinka Kurtin lahko danes potrdi, da je Erasmus mobilnost edinstvena mednarodna izkušnja, ki bogati znanja in kompetence vseh vključenih in študentom odpre vrata v svet.
Preberite več
09
MAR
09. marec 2021

Izbrana je najboljša magistrska naloga s potencialom inovacije v letu 2020!

Danilo Kovačič, magister študijskega programa Mednarodno poslovanje na DOBA Fakulteti je pod mentorstvom doc. dr. Tomislava Rozmana pripravil magistrsko nalogo "Načini uporabe »blockchain« tehnologije v decentralizirani oskrbi z električno energijo iz ...
Preberite več
27
FEB
27. februar 2021

Prvi vtisi Erasmus prakse na Češkem

Na DOBA Fakulteti se zavedamo, da je življenje v tujini neprecenljiva priložnost, ki študentom ponuja drugačen pogled na svet in razširi njihovo intelektualno obzorje. Zato spodbujamo mobilnost študentov v različnih oblikah, saj jim pridobljena znanja ...
Preberite več
23
FEB
23. februar 2021

Izjemen dosežek visokošolske učiteljice DOBA Fakultete

V reviji Pharmacoeconomics (A', A'') je izšel naš članek, kjer je kot prva avtorica podpisana izr. prof. dr. Valentina Prevolnik Rupel, visokošolska učiteljica v magistrskih programih DOBA Fakultete.
Preberite več
22
FEB
22. februar 2021

DOBA Fakulteta partner pri izvedbi mednarodne konference EMAN 2021

Tudi letos je DOBA Fakulteta partner pri izvedbi letne znanstvene konference v organizaciji »Udruženja ekonomista i menadžera Balkana«. Od slovenskih fakultet sodeluje še Fakulteta za management Univerze na Primorskem.
Preberite več
1...60
61
626364...127
Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli