Novice

Spremljajte naše novice
14
APR
14. april 2021

Razvoj kompetenc za uspešen online študij in učenja učenja

V sklopu Kompetenčnega centra smo v letošnjem študijskem letu že izvedli webinar za visokošolske učitelje na temo usmerjevalne povratne informacije; webinar za online mentorje o standardih dela in novostih na področju online izobraževanja ...
Preberite več
12
APR
12. april 2021

Najbolj iskane kompetence pri zaposlenih

Korona kriza je številna podjetja prisilila k spremembam in prilagoditvam, hitreje se digitalizirajo in spreminjajo poslovne procese.
Preberite več
09
APR
09. april 2021

Študenti DOBA Fakultete iskali rešitve za izzive virtualne prodaje podjetja MIKRO+POLO d.o.o.

Študenti DOBA Fakultete že med študijem snujejo praktične in inovativne rešitve za številna podjetja, kot so: Coca Cola, Gorenje, Steklarna Rogaška, NKBM, Petrol, Državni zbor RS, Kraš, Lidl Slovenija, Rimske toplice, Živalski vrt Ljubljana, Roto, ...
Preberite več
07
APR
07. april 2021

Dekan DOBA Fakultete: Na kaj se lahko zanesemo?

Dr. Rasto Ovin, dekan DOBA Fakultete, v tokratnem prispevku razkrije pomembno razliko, zaradi katere borba proti sedanji krizi zaradi COVID-19 poteka drugače, kot je bilo v času finančne in ekonomske krize leta 2009.
Preberite več
31
MAR
31. marec 2021

Študijski proces na DOBA Fakulteti poteka na daljavo in nemoteno

COVID od nas zahteva neprekinjeno prilagajanje spremembam in novim ukrepom. Fakulteta bo v času do 11. aprila zaprta, vsi zaposleni pa smo dosegljivi po e-pošti in po telefonu.
Preberite več
1...61
62
636465...130
Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli