Novice

Čas za spremembo
18. maj 2023

Imate nezaključen študij?

Ste v preteklosti že študirali na kateri od fakultet v sorodnem programu? Pa ste zaradi različnih osebnih in poslovnih razlogov študij prekinili? Odločite se za nadaljevanje študija, saj je dokazano, da diploma prinaša pozitivne spremembe v karieri. 

Takoj po srednji šoli niste imeli predstav, kaj bi sploh radi želeli v življenju. Izbrali ste fakulteto, ki vam je bila takrat najbolj simpatična, ali pa vas je za njo navdušil prijatelj ali celo starši. Niste imeli praktičnih izkušenj, podali ste se na popolnoma neznano pot. Sčasoma ste ugotovili, da vam študij ni zanimiv, poiskali ste si delo in začeli služiti svoj denar. Študij ste potisnili na stran in nekaj je ostalo neizpolnjeno - diploma. Se sliši znano? Odločite se za nadaljevanje in zaključek začetega.

Izpolnite informativno prijavo in naš strokovni sodelavec Marko Babič vam bo poslal vse informacije o nadaljevanju študija.  

Zakaj bo zdaj, če se odločite za študij, študirati lažje?

Zdaj imate izkušnje in veste, kaj v življenju želite ter potrebujete. Online študij na DOBA Fakulteti je izjemno praktično naravnan, učitelji vas motivirajo, spodbujajo k razmišljanju, inovativnosti ter posledično k uspehu. Naše izkušnje kažejo, da kar 96 % študentov, ki se odločijo za nadaljevanje v e-študiju študij uspešno opravi v roku. In kar je zelo pomembno, predmeti in znanja, ki ste jih že opravili, se vam lahko priznajo.

Vpis in priznavanje predmetov iz prejšnjih fakultet omogočamo vsem, ki ste študirali na fakulteti:

  1. ki ob zaključku študija zagotavljajo pridobitev primerljivih kompetenc in
  2. med katerimi se lahko po kriterijih za priznavanje prizna vsaj polovica obveznosti po Evropskem prenosnem kreditnem sistemu (v nadaljevanju: ECTS) iz prvega študijskega programa, ki se nanašajo na obvezne predmete drugega študijskega programa.

Kaj to pomeni v praksi?

Primer: Vpisani ste bili v 2. letnik ene od ekonomskih ali drugih poslovnih fakultet. Tam ste opravili 9 predmetov. Zelo verjetno se ti predmeti ujemajo iz vidika vsebin in kompetenc tudi s predmeti našega programa. Če je temu tako in v dovolj velikem obsegu, vam lahko Komisija za študentske zadeve odobri vpis v 2. letnik na naši fakulteti. Če je potrebno, vam za 1. letnik dodeli kakšno dodatno študijsko obveznost.

Postopek priznavanja

Postopek priznavanja vodi Komisija za študentske zadeve na DOBA Fakulteti na podlagi oddane vloge za vpis po Merilih za prehode. A še pred vlogo na Komisijo vam bomo z veseljem brezplačno svetovali. Na marko.babic@doba.si nam pošljite seznam vaših opravljenih predmetov in skupaj bomo našli najboljšo rešitev za vaš zaključek študija.

Z nami do vašega cilja

Zagotavljamo vam izjemno zanimive, v prakso usmerjene programe, odlične učitelje iz prakse in obljubljamo, da vam bomo na vaši poti do uspeha stali ob strani.

Online študij - popolna fleksibilnost študija

Ker ste verjetno zaposleni, nekateri imate že družine, bo online študij prava izbira. Študirali boste v virtualnem učnem okolju, v družbi študijskih kolegov in pod budnim očesom online mentorja in učitelja. DOBA Fakulteta je edina fakulteta, ki v celoti izvaja online študij in edina fakulteta v JV Evropi z mednarodno akreditacijo online študija.

Informativni dnevi

Udeležite se informativnih dni, ki jih izvajamo za vas tudi online. Izvedeli boste vse o programih in načinu online študija. Če pa želite informacije tudi po pošti, izpolnite informativno prijavo.

Na vaši poti do uspeha vam bomo stali ob strani, saj mi verjamemo v vaš uspeh.

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli