Novice

Spremljajte naše novice
03. februar 2021

Karierni center za študente in diplomante

V okviru Kariernega centra na DOBI pomagamo študentom in diplomantom načrtovati razvoj kariere kot integriranega in vseživljenjskega procesa odločanja. Skozi celotno leto tako organiziramo usposabljanja in izobraževanja, ki usmerjajo njihove zaposlitvene potenciale.

V januarju smo izvedli webinar visokošolske učiteljice DOBA Fakultete in strokovnjakinje za podjetništvo dr. Marine Letonja z naslovom Želim biti podjetnik, kaj moram narediti, da bom to postal? Webinarja se je udeležilo 244 študentov, diplomantov in zunanjih udeležencev, ocenili so ga z visokimi ocenami. Posnetek webinarja si je mogoče ogledati na vsebinskem portalu DOBA Znanja na linku.

V marcu planiramo izvedbo webinarja Spretno iskanje zaposlitve in osebna predstavitev, ki ga bo vodila strokovnjakinja za zaposlovanje Teja Hižman z Zavoda za zaposlovanje Republike Slovenije in nekdanja zaposlena na DOBA Fakulteti. 

Do konca študijskega leta planiramo še dva webinarja:
•    Priprava na zaposlitveni razgovor
•    Iskanje zaposlitve s pomočjo LinkedIna

V okviru Kariernega centra DOBE študentom in diplomantom objavljamo tudi informacije o aktualnih razpisih delovnih mest, informacije v zvezi s kariernimi in zaposlitvenimi sejmi, omogočamo pa jim tudi osebno ali online karierno svetovanje.
 

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli