Novice

Spremljajte naše novice
04. maj 2020

Preizkusite in se navdušite – brezplačen predmet online študija

Model online študija, ki ga na Dobi izvajamo že 21 let velja za enega najbolj domišljenih in kakovostnih v svetovnem merilu (edini v SLO in JV Evropi z dvema mednarodnima akreditacijama), po mnenju študentov pa ena najbolj fleksibilnih oblik izobraževanja, ki je hkrati tudi prilagojena zaposlenim odraslim in mladim, ki želijo nekaj več.

Tudi v tem izrednem času na Dobi okoli 1500 online študentov študira brez prekinitev. Za njih skrbijo učitelji, online mentorji, strokovni sodelavci in tehnična podpora, ki so dosegljivi v virtualnem učnem prostoru vsak dan. Strukturirano in STABILNO okolje, usmerjanje študentov s strani profesorja, motiviranje online mentorjev, izjemna ODZIVNOST, POVRATNE INFORMACIJE na vsako opravljeno nalogo, do potankosti dovršeno preverjanje in OCENJEVANJE ... je le nekaj od ključnih prednosti Dobinega modela online študija. 

Vabimo vas, da izkoristite edinstveno priložnost in se popolnoma brezplačno vključite v en študijski predmet in tako v popolnost spoznate vrhunski Dobin model online študija. 

Ob 30-letnici Dobe in 21-letnici online študija vam omogočamo, da se popolnoma brezplačno vključite v en študijski predmet, si tako pridobite nova znanja za vaše napredovanje ter spoznate vrhunski model online študija.

Vključitev je popolnoma brezplačna, a je število mest omejeno. Preberite več >>

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo