Novice

Spremljajte naše novice
07. maj 2021

Preizkusite in se navdušite – brezplačen predmet online študija

Model online študija, ki ga na Dobi izvajamo že 22 let velja za enega najbolj domišljenih in kakovostnih v svetovnem merilu (edini v SLO in JV Evropi z dvema mednarodnima akreditacijama), po mnenju študentov pa ena najbolj fleksibilnih oblik izobraževanja, ki je hkrati tudi prilagojena zaposlenim odraslim in mladim, ki želijo nekaj več.

Strukturirano in STABILNO okolje, usmerjanje študentov s strani profesorja, motiviranje online mentorjev, izjemna ODZIVNOST, POVRATNE INFORMACIJE na vsako opravljeno nalogo, do potankosti dovršeno preverjanje in OCENJEVANJE ... je le nekaj ključnih prednosti, ki jih sporočajo online študentje. Tudi v tem izrednem času na Dobi okoli 1.500 online študentov študira brez prekinitev. Za njih skrbijo učitelji, online mentorji, strokovni sodelavci in tehnična podpora, ki so dosegljivi v virtualnem učnem prostoru vsak dan.

Vabimo vas, da izkoristite edinstveno priložnost in se popolnoma brezplačno vključite v en študijski predmet in tako v popolnost spoznate vrhunski Dobin model online študija. 

Vključitev je popolnoma brezplačna, a je število mest omejeno. Preberite več >>

'Težko je razumeti online študij samo na podlagi slišanega in videnega. Zato sem se odločila, da ga bom preizkusila na svoji koži. Dodaten predmet pred vpisom je bil pika na i pri odločitvi za vpis na DOBO. Že pri opravljanju nalog skozi predmet sem ugotovila, da mi ta način študija popolnoma odgovarja. Hkrati pa sem bila kasneje pri študiju bolj vešča uporabe Blackboarda.' Kristina Soldat, študentka DOBA Fakultete 

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli