Novice

Spremljajte naše novice
23. november 2018

Udeležba na Businet konferenci

Predstavnice DOBA Fakultete so se novembra udeležile konference združenja poslovnih šol Businet.

DOBA Fakulteto smo uspeli na konferenci odlično predstaviti skozi različne vidike. Predavateljici Nataša Ritonija in Jasna Suhadolc sta bili med glavnimi govorniki konference. Nataša Ritonija je govorila o internacionalizaciji in predstavila prakse DOBA Fakultete, predavateljica in lastnica agencije Virtua PR, Jasna Suhadolc, pa je predstavila vlogo in možnosti marketinga v izobraževanju. Direktorica študijskih programov, Irena Amič Ravnik, je v sklopu programa konference predstavila način online študija na DOBA Fakulteti, Nina Turčin pa je sodelovala na delavnici projekta EnDigiCom ter s predstavitvijo dobre prakse projekta virtualne mobilnosti International Innovation Hackathon. Na našo pobudo se je tudi oblikovala delovna skupina za področje internacionalizacije doma, ki je imela svoje prvo srečanje.

Udeležbe na takšnih konferencah prispevajo k mednarodnemu ugledu fakultete in prenosu dobrih praks, ki imajo neposreden učinek na kakovost delovanja DOBA Fakultete.

Udeležba DOBA Fakultete na Businet konferenci DOBA Fakulteto smo uspeli na konferenci odlično predstaviti skozi različne vidike

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli