Sodelujoči mednarodni strokovnjaki

Prva mednarodna konferenca o e-izobraževanju v Sloveniji

Sodelujoči mednarodni strokovnjaki

Za vas smo povabili vrhunske mednarodne eksperte

Dr. Steve WheelerDr. Steve Wheeler

svetovalec za učne inovacije, raziskovalec tehnološko podprtega učenja in izobraževanja na daljavo, s posebnim poudarkom na pedagogiki, ki temelji na uporabi socialnih medijev in tehnologij Web 2.0.  Avtor več kot 150 znanstvenih člankov in reden vabljen gost na mednarodnih konferencah, univerzah ter drugih ustanovah.   

Dr. Ebba OssiannilssonDr. Ebba Ossiannilsson

Predavateljica, raziskovalka in svetovalka za področje e-izobraževanja, odrtega izobraževanja ter kakovosti v e-izobraževanju. Podpredsednica švedskega združenja za izobraževanje na daljavo (SADE), članica upravnih odborov nacionalnih in mednarodnih združenj na področju odprtega spletnega učenja in izobraževanja ter pogosto glavna govornica na mednarodnih konferencah.

Dr. Josep M. DuartDr. Josep M. Duart

Predavatelj in strokovnjak na področju e-izobraževanja. Ustanovitelj in direktor katedre UNESCO za e-učenje (2002–2009) na Odprti univerzi Katalonija (UOC). Glavni urednik mednarodne revije za izobraževalno tehnologijo v visokem šolstvu (ETHE), avtor knjig, gost na mednarodnih konferencah ter evropskih, ameriških in avstralskih univerzah, kjer predava o IKT v visokem šolstvu.

Dr. Maja Bogataj JančičDr. Maja Bogataj Jančič

Mednarodno prepoznavna strokovnjakinja za intelektualno lastnino, zlasti avtorskopravno problematiko digitalnih tehnologij in na njih temelječih poslovnih modelih. Ustanoviteljica in vodja Inštituta za intelektualno lastnino. Sodeluje pri številnih mednarodnih projektih,  od leta 2019 predstavnica in pravna vodja slovenskega chapter-ja v mreži Creative Commons Global Network.

Dr. Lea BregarDr. Lea Bregar

Predavateljica in raziskovalka na področju statistike in e-izobraževanja, vodja Inštituta za e-izobraževanje na DOBA Fakulteti. Vodja vrste raziskav in mednarodnih projektov na področju raziskovalne metodologije, statistike in inovativne uporabe IKT v izobraževanju. Avtorica in soavtorica  vrste knjig, znanstvenih in strokovnih člankov o e-izobraževanju. 

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli