Domov > Dodiplomski programi > Program Marketing, družbeni mediji in odnosi z javnostmi

Program Marketing, družbeni mediji in odnosi z javnostmi

Edini tovrsten program v Sloveniji. Je izjemno praktično naravnan in aktualen. Temelji na treh ključnih vsebinskih področjih: marketing, družbeni mediji in odnosi z javnostmi. S pomočjo najboljših strokovnjakov iz prakse boste pridobili ustrezno znanje, izobrazbo in nove možnosti zaposlitve.

Obvladati najaktualnejše trende - nujnost današnjega časa

Študijski program Marketing, družbeni mediji in odnosi z javnostmi vam odpira nova vrata in vam omogoča nešteto možnosti, da si zgradite privlačno in uspešno kariero. Marketing je vse bolj povezan z novimi tehnologijami, te zahtevajo nove pristope in načine komuniciranja. Razvoj digitalnih tehnologij odločilno vpliva na spreminjanje  marketinških konceptov v podjetjih in agencijah. Na tem področju ni dovolj akademsko izobraženih strokovnjakov z zadovoljivim KNOW – HOW-om, ki znajo učinkovito združiti marketing, družbene medije in odnose z javnostmi in se znajo uspešno spoprijeti tako s strokovnimi vprašanji kot praktičnimi izzivi v podjetju in agencijah.

 

Kot diplomant prav tega študijskega programa boste imeli veliko prednost. Odlično boste namreč obvladali vsa tri strokovna področja, obenem pa boste usposobljeni tudi za delo na strokovnih področjih, povezanih s poslovanjem, menedžmentom, psihologijo, ekonomijo in informatiko. S pomočjo temeljnih znanj, pridobljenih pri študiju boste  boste izvrstno pripravljeni na ustvarjalen in inovativen razvoj novih rešitev in celovito obvladovanje nalog v podjetjih in organizacijah.

Želite biti na tekočem o programu in vpisu? Izpolnite informativno prijavo.

Bodite dobro pripravljeni na novosti marketinga in družbenih medijev.

Koristi za vas

Informacije o programu

Vrsta programa: dodiplomski visokošolski strokovni program
Stopnja: 1. bolonjska stopnja
Raven izobrazbe SOK: 7
Trajanje programa: tri leta (180 ECTS)
Način izvedbe študija: kombinirana študijska pot in online študij
Strokovni naslov: diplomant/ka marketinga (VS), okrajšava: dipl. market. (VS)
Izbirni moduli:

Zaposljivost diplomantov in možnosti zaposlitve

Diplomanti programa Marketing, družbeni mediji in odnosi z javnostmi se najpogosteje zaposlujejo v oglaševanju, prodaji, na področju odnosov z javnostmi, na področju medijev, spletnih komunikacij, direktnega in interaktivnega marketinga, na področju upravljanja blagovnih znamk, v oddelku razvoja izdelkov, v B2B marketingu, v marketingu neprofitnih organizacij, na področju svetovanja, kot samostojni podjetniki, in sicer v agencijah za odnose z javnostmi, medijskih hišah in agencijah, marketinških odjetjih, bolnišnicah in drugih zdravstvenih ustanovah, ministrstvih in agencijah, fianančnih ustanovah ...

Po zaključku študija boste študij lahko nadaljevali v podiplomskih magistrskih programih DOBA Fakultete (strokovni magisterij).

Print