Arhiv dogodkov

Mednarodni online posvet 2021: Inovativna pedagogika v online izobraževanju
18. november 2021

Mednarodni online posvet 2021: Inovativna pedagogika v online izobraževanju

Vse, ki želite spoznati trende in dobre prakse pedagoškega, tehnološko podprtega inoviranja v visokem šolstvu, vabimo na mednarodni online posvet: Inovativna pedagogika v online izobraževanju, ki bo 18. novembra ob 11. uri. Gostili bomo priznane ...
Preberite več
Konferenca: Krepitev digitalnih kompetenc ranljivih skupin za izboljšanje zaposljivosti in višjo dodano vrednost na trgu dela
27. oktober 2021

Konferenca: Krepitev digitalnih kompetenc ranljivih skupin za izboljšanje zaposljivosti in višjo dodano vrednost na trgu dela

Vabimo vas na konferenco ob zaključku Ciljnega raziskovalnega projekta, na kateri bomo spregovorili o rezultatih, izkušnjah in dolgoročnih učinkih projekta za izboljšanje zaposljivosti ranljivih skupin na trgu dela.
Preberite več
online informativni dan DOBA Fakultete
28. september 2021

Online informativni dan DOBA Fakultete

Vabimo vas, da si ogledate predstavitev študijskih programov in Dobin model online študija, ki tudi v tem času omogoča, da okoli 1.500 online študentov nemoteno študira.
Preberite več
DOBA Fakulteta webinar s praktičnimi nasveti, kako se učiti online
16. september 2021

Webinar profesorice DOBA Fakultete s praktičnimi nasveti, kako se učiti online

Vabimo vas na brezplačen webinar, v katerem vam bo visokošolska učiteljica na DOBA Fakulteti skozi konkretne primere iz prakse pokazala, kako se učiti online.
Preberite več
Valentina Prevolnik Rupel DOBA Fakulteta
06. september 2021

Nastopno predavanje dr. Valentine Prevolnik Rupel - Na vrednosti temelječe zdravljenje

V ponedeljek, 6. septembra, ob 11. uri vas DOBA Fakulteta vabi na online predavanje dr. Valentine Prevolnik Rupel ob imenovanju v naziv rednega profesorja.
Preberite več
DOBA: Kako pripraviti webinar
25. avgust 2021

Brezplačen webinar o tem, kako pripraviti webinar

V sredo, 25. avgusta, ob 12. uri vas vabimo na brezplačen webinar, v katerem vam bo Helena Vogrinec, dolgoletna ravnateljica Višje strokovne šole DOBA, razkrila, kako pripraviti dober webinar, ki bo navdušil vaše poslušalce.
Preberite več
Dodana vrednost online študija
08. julij 2021

Online dogodek Dodana vrednost online študija - Način študija, ki omogoča razvoj pomembnih kompetenc prihodnosti

8. julija ob 11. uri se nam pridružite na online dogodku, na katerem vam bomo predstavili zanimive zaključke raziskave, ki vas bodo gotovo pritegnili.
Preberite več
DOBA: Krepitev digitalnih kompetenc ranljivih skupin
29. junij 2021

Interaktivna delavnica: Krepitev digitalnih kompetenc ranljivih skupin za izboljšanje zaposljivosti in višjo dodano vrednost na trgu dela

Vabimo vas na interaktivno delavnico za podjetja in institucije, katere cilj je seznanitev z rezultati kvantitativne raziskave »Digitalne kompetence ranljivih skupin« in razpravljanje o rešitvah za krepitev digitalnih kompetenc za izboljšanje ...
Preberite več
SMART AKADEMIJA DOBA: Trendi v marketingu
22. junij 2021

SMART AKADEMIJA: Novi trendi v marketingu in komuniciranju s potrošniki

Vse, ki želite spoznati, kateri so najaktualnejši trendi v komuniciranju ter kako trenutne izzive trženja spremeniti v priložnosti za jutri, vabimo na interaktivno online usposabljanje: Novi trendi v marketingu in komuniciranju s potrošniki.
Preberite več
DOBa Mikro master program Inovativno poučevanje
08. junij 2021

Online mikro master program: Inovativno poučevanje online

Vabimo vas v online mikro master program: Inovativno poučevanje online, v katerem boste v treh tednih spoznali, kako priložnosti online izobraževanja kar najbolje izkoristiti v vaši visokošolski pedagoški praksi.
Preberite več
Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo