Novice

Spremljajte naše novice
06
APR
06. april 2020

Prost in odprt dostop do publikacij DOBA Fakultete

Kot družbeno odgovorna izobraževalna ustanova se zavedamo odgovornosti, da tudi v tem času izpolnjujemo svoje poslanstvo, da širimo znanje. Zato DOBA Fakulteta omogoča prost in odprt dostop do svojih publikacij. Veselilo nas bo, če boste med navedenimi ...
Preberite več
03
APR
03. april 2020

Online študij na DOBA Fakulteti poteka nemoteno

Okoli 1500 študentov online študija, ki so vključeni v devetih programih na DOBA Fakulteti svoje obveznosti opravlja nemoteno, brez prekinitev.
Preberite več
01
APR
01. april 2020

Direktorica DOBE, Jasna Dominko Baloh: Ne sme nam biti vseeno   

Preberite intervju z Jasno Dominko Baloh, direktorico DOBE, v katerem spregovori o preventivnih ukrepih in o svetu po zaključku pandemije. Zagotovo nas čaka veliko sprememb na vseh področjih družbenega, kulturnega in socialnega življenja.
Preberite več
01
APR
01. april 2020

Erasmus+ projekt master@home nemoteno poteka

Na Dobi tudi v teh nepredvidljivih in kriznih časih študij in vsi projekti potekajo brez prekinitev in motenj. Dobin model online študija zagotavlja, da okoli 1.500 online študentov v 16 študijskih programih nemoteno študira.
Preberite več
27
MAR
27. marec 2020

Gostovanje petih podjetnic pri predmetu Podjetništvo in kultura podjetja

Dr. Marina Letonja bo 14. aprila 2020 pri predmetu Podjetništvo in kultura podjetja gostila podjetnice, ki so začele svojo podjetniško dejavnost leta 2019 ob spodbudi SPIRIT, se udeležile MOOC.
Preberite več
Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo