Novice

Spremljajte naše novice
14
APR
14. april 2020

Gostja iz prakse pri predmetu Teorija in praksa dobrodelništva in solidarnosti

Veselimo se srečanja z mag. Heleno Zevnik Rozman, ki ima številne izkušnje s področij zdravstvene dejavnosti, karitativnega-socialnega področja ter pedagoškega področja.
Preberite več
09
APR
09. april 2020

Erasmus+ projekt master@home navdušuje študente

Erasmus+ mednarodni projekt Master@home se je v teh izjemnih časih že prevesil v drugo polovico izvedbe. Udeleženci, kar 36 v sklopu DOBA Fakultete, v mednarodnem virtualnem okolju rešujejo različne izzive ter pri tem razvijajo in krepijo medkulturne ...
Preberite več
08
APR
08. april 2020

Dekan DOBA Fakultete: Čas sprememb

DOBA Fakulteta je s svojimi programi in predvsem z načinom študija uvedla v digitalizacijo marsikoga od svojih študentov. Z nastopom pandemije se je pokazala prednost online študija na DOBA Fakulteti, saj študijski proces teče nemoteno, tudi ob ...
Preberite več
07
APR
07. april 2020

Predsednik Republike Slovenije Borut Pahor je častni pokrovitelj dogodkov ob 30. obletnici Dobe

Dogodki ob 30. obletnici Dobe potekajo pod častnim pokroviteljstvom predsednika Republike Slovenije Boruta Pahorja, s katerim izkazuje svojo podporo našemu delu in prizadevanjem ter jih spodbuja.
Preberite več
07
APR
07. april 2020

Edinstven projekt mednarodnega sodelovanja z NHL Stenden University

Na DOBA Fakulteti smo uspešno zaključili mednarodni virtualni projekt Virtual Communication Across Cultures @home, ki je že četrto leto zapored nastal v sodelovanju z NHL Stenden University.
Preberite več
Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo