Novice

Spremljajte naše novice
17
APR
17. april 2019

Srečanje projektnih partnerjev

DOBA Fakulteta je partnerka v projektu EnDigiCom in za nami je uspešen projektni sestanek v Belgiji, v organizaciji mreže Businet.
Preberite več
16
APR
16. april 2019

Oblikovanje profila knjižnega bralca za Založbo Didakta

Študentje online študija bodo pri predmetu Oglaševalske akcije bodo študentje sodelovali pri pripravi oglaševalske akcije za promocijo knjige Hrepenenja in usoda: prve ženske na osemtisočakih. Predstavitev knjige bo 28. maja v Cankarjevem domu.
Preberite več
15
APR
15. april 2019

Partnerstvo z UC – Leuven Limburg

V aprilu je predstavnica DOBA Fakultete Nina Turčin obiskala našega belgijskega partnerja University College Leuven Limburg. Študentom online študija sodelovanje v takšnih projektih omogoča mobilnost.
Preberite več
08
APR
08. april 2019

Uspešne predstavitve poslovnih načrtov na DOBA Fakulteti

Praktičnost študijskih programov in predmetov je ena ključnih posebnosti e-študija na DOBA Fakulteti. In kar 70 % posameznega predmeta je namenjenega reševanju konkretnih poslovnih izzivov oz. pripravi aplikativnih projektov.
Preberite več
04
APR
04. april 2019

[KARIERNI CENTER] Webinar: Izzivi različnih generacij na trgu dela in konkurenčnost

Katere so prednosti posameznih generacij, katere so kompetence pomembne za razvoj nove karierne poti in kakšen je pomen učenja in fleksibilnosti za konkurenčnost so teme tokratnega webinarja Kariernega centra, katerega aktivnosti so namenjene študentom ...
Preberite več
Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo