Novice

Spremljajte naše novice
05
DEC
05. december 2018

Magistrska naloga s potencialom inovacije v letu 2018

Na DOBA Fakulteti s ciljem spodbujanja kakovostne strokovne in raziskovalne dejavnosti študentov, ki je usmerjena zlasti v inovativnost in iskanje konkretnih inovativnih rešitev, smo že šesto leto izbrali najboljšo magistrsko nalogo.
Preberite več
05
DEC
05. december 2018

Uspešnost fakultete se meri z uspešnostjo diplomantov

Anketiranje diplomantov je eno izmed ključnih orodij pridobivanja informacij o uspešnosti naših diplomantov na trgu dela in pridobivanju informacij o ustreznosti in uporabnosti znanj in kompetenc, ki so jih med e-študijem na pridobili oziroma razvili.
Preberite več
04
DEC
04. december 2018

Prispevek dekana v posebni mednarodni številki revije Bančni vestnik

Dekan DOBA Fakultete prof. dr. Rasto Ovin skupaj s soavtorjema prof. dr. Timotejem Jagričem in prof. dr. Vito Jagrič objavlja prispevek »The impact of new information and computer technologies on bank performance«.
Preberite več
03
DEC
03. december 2018

Prispevajmo k nasmehom otrok – dobrodelna akcija

Na DOBI tudi letos december začenjamo s tradicionalno dobrodelno akcijo in v decembrski dobi dobrodelnosti poskušamo pomagati otrokom.
Preberite več
30
NOV
30. november 2018

Napredek projekta EnDigiCom

Od orodja za najstnike do oglaševalskega kanala: kako tudi mala in srednje velika podjetja odkrivajo družbene medije. Kakšno je danes stališče evropskih podjetij do družbenih medijev?
Preberite več
Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo