Novice

Spremljajte naše novice
01
DEC
01. december 2020

Soustvarjamo prihodnost izobraževanja

V tem tednu poteka že tradicionalno mednarodna konferenca OEB Shaping the future of learning (tokrat v celoti virtualno), na kateri se vsako leto predstavijo trendi v izobraževanju podprtim s tehnologijami.
Preberite več
30
NOV
30. november 2020

Urška Starc Peceny prejela nagrado za najboljšo inovacijo na področju umetne inteligence in podatkovne analitike

Urška Starc Peceny na DOBA Fakulteti sodeluje pri izvedbi predmeta Komuniciranje, participacija in vključenost deležnikov pri vodenju pametnih mest magistrskega programa Menedžment pametnih mest. Iskrene čestitke.
Preberite več
23
NOV
23. november 2020

Dr. Amadea Dobovišek: Učinkovita implementacija tržnih strategij

Visokošolska učiteljica na DOBA Fakulteti je izdala knjigo, v kateri se osredotoča na strateško najpomembnejše vidike poslovanja podjetij in obravnava vprašanje, kako ustvariti vrednost za kupce v času sodobne tržne paradigme in kakšno vlogo ima pri tem ...
Preberite več
12
NOV
12. november 2020

Štipendije za študente s področja ekonomije

Podjetje Hermi d.o.o. nam je poslalo vabilo za študente, ki bi želeli kandidirati za kadrovsko štipendijo. Študentje dodiplomskih in magistrskih programov vabljeni k oddaji vloge.
Preberite več
05
NOV
05. november 2020

Izšla je novembrska številka fakultetne znanstvene revije

Jesenska številka revije seznanja bralce s konceptom vrednotenja uravnoteženosti dela in življenja s pomočjo kritične analize, organizacijsko kulturo družinskih podjetij pa raziskuje skozi prizmo inovativnosti naslednikov.
Preberite več
1...67
68
697071...128
Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli