Novice

EnDigiCom
17. april 2019

Srečanje projektnih partnerjev

Projektni sestanek EnDigiCom (Enhanced Digital Competencies for Business Usage)

DOBA Fakulteta je partnerka v projektu EnDigiCom in za nami je uspešen projektni sestanek v Belgiji, v organizaciji mreže Businet.

Sestanek je bil namenjen pregledu dosedanjih aktivnosti, ki so med drugim zajemale tudi usposabljanje na temo družbenih medijev na DOBA Fakulteti, ter pripravi programa in vsebin za usposabljanje učiteljev, ki bo meseca junija na Dunaju.

Projekt EndigiCom (Enhanced Digital Competencies for Business Usage) je financiran iz programa Erasmus+ Evropske komisije. Projektni partnerji so ustanove za višješolsko in nadaljnje izobraževanje ter strokovnjaki s področja industrije in družbenih medijev iz Avstrije, Belgije, Francije, Nemčije in Slovenije (EWS Wien, Avstrija; Businet VZW, Belgija, EBC Hochschule, Nemčija; WDS7 Social Media Agentur, Avstrija; IGS Francija; Virtua PR/Actuado d.o.o., Slovenija in DOBA Fakulteta Maribor, Slovenija).

Izvedba tega projekta je financirana s strani Evropske Unije. Vsebina komunikacije je izključno odgovornost avtorja in v nobenem primeru ne predstavlja stališč Evropske komisije.

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli