Novice

Spremljajte naše novice
05
NOV
05. november 2018

Dr. Marko Divjak na posvetu ADMA

Prispevek na temo pomena pozitivne psihologije pri komunikaciji s sodelavci bo namenjen predvsem vodjem v razmislek, kaj lahko sami naredijo za to, da bodo njihovi zaposleni na delovnem mestu čim bolj optimalno funkcionirali in da se čim bolje počutili.
Preberite več
29
OKT
29. oktober 2018

Raziskava o ugledu in prepoznavnosti DOBA Fakultete

Z visoko oceno 4,14 na 5-stopenjski lestvici so študenti in diplomanti ocenili ugled DOBA Fakultete, prejemnice kar dveh mednarodnih akreditacij za e-študij, v primerjavi z drugimi visokošolskimi institucijami v Sloveniji.
Preberite več
24
OKT
24. oktober 2018

Erasmus izmenjave v 2018/19

DOBA Fakulteta je nosilka Erasmus listine, ki omogoča našim študentom e-študija opravljanje študijskih obveznosti in praktičnega izobraževanja v tujini.
Preberite več
17
OKT
17. oktober 2018

Digitalna vključenost je ključ do uspeha v online izobraževanju

To je eno ključnih sporočil simpozija EFMD EOCCS, na katerem je poleg več kot 50 udeležencev iz različnih delov Evrope sodelovala tudi Irena Amič Ravnik, direktorica študijskih programov e-študija DOBA Fakultete.
Preberite več
11
OKT
11. oktober 2018

Asistent marketinga in prodaje

Če verjamete, da je izobraževanje lahko drugačno, podprto s sodobnimi tehnologijami, usmerjeno v študenta, fleksibilno ter ste se pripravljeni nenehno učiti in ste zavzeti, vas vabimo, da se nam pridružite kot asistent v marketingu in prodaji.
Preberite več
Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli