Novice

Spremljajte naše novice
04
MAR
04. marec 2024

Poziv podjetnicam: Sodelovanje v FEM-Up projektu

V okviru projekta FEM-Up vabimo vse mlade ženske, predvsem med 18. in 30. letom, ki že imajo podjetniško idejo ali pa o njej razmišljajo, da izpolnijo našo anketo.
Preberite več
20
FEB
20. februar 2024

K sodelovanju vabimo POGODBENEGA SODELAVCA – ONLINE MENTORJA

DOBA Fakulteta je največja zasebna fakulteta v Sloveniji. Prepoznavni smo po praktičnih programih, online študiju, za katerega imamo v JV edini mednarodno akreditacijo, po aktivnih, vedoželjnih študentih in edinstveni celostni podpori študentom.
Preberite več
16
FEB
16. februar 2024

Erasmus+ projekt Leaders of the green economy – profesorji in študenti DOBA Fakultete na zaključnem dogodku projekta v Skopju, RS Makedonija

Študentje in profesorji z DOBA Fakultete Maribor, Ekonomske fakultete Rijeka (Hrvaška), Univerze Ruse Angel Kanchev (Bolgarija) in UACS Skopje so se združili na zaključnem dogodku projekta Leaders of the Green Economy v Skopju!
Preberite več
01
FEB
01. februar 2024

Webinar Kariernega centra: Predstavitev pripomočkov za samostojno vodenje kariere

Webinar je namenjen študentom DOBA Fakultete in Višje strokovna šole DOBA, ki ste aktivni iskalci zaposlitve oz. imate ambicije po drugih kariernih izzivih.
Preberite več
30
JAN
30. januar 2024

Gostujoče predavanje: Matjaž Robinšak, direktor projektov in partner v raziskovalni hiši Valicon

V mesecu februarju bo DOBA Fakulteta za svoje študente pripravila izjemno izobraževalno izkušnjo, ki združuje teorijo in prakso.
Preberite več
Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli