Novice

Spremljajte naše novice
08
JAN
08. januar 2021

DOBA Fakulteta prejela certifikat kakovosti ECHE

Na DOBA Fakulteti se zavedamo, da je življenje v tujini neprecenljiva priložnost, ki študentom ponuja drugačen pogled na svet in razširi njihovo intelektualno obzorje. Zato spodbujamo mobilnost študentov v različnih oblikah, saj jim pridobljena znanja ...
Preberite več
22
DEC
22. december 2020

Delovni čas med prazniki

Obveščamo vas, da bo v času od 25. decembra do 3. januarja DOBA Fakulteta zaprta. Vaša vprašanja nam pošljite po e-pošti na informacije@doba.si in odgovor boste prejeli v najkrajšem možnem času oziroma takoj po praznikih.
Preberite več
21
DEC
21. december 2020

V mednarodnem projektu WAB 2020 sodelovalo 11 študentov DOBA Fakultete

V projektu je sodelovalo 575 študentov, med njimi 11 študentov DOBA Fakultete, ki so morali za resnično stranko rešiti zapleten problem ter virtualno graditi povezave in prijateljstva v mednarodnem kulturnem okolju.
Preberite več
10
DEC
10. december 2020

Izšla je monografija DOBA Fakultete 2020: Raziskave v teoriji in praksi sodobnih poslovnih vprašanj

Monografija DOBA Fakultete vsebuje 19 prispevkov, ki jih je pripravilo 35 avtorjev. Usmerjenost monografije na skoraj vsa področja delovanja fakultete: od marketinga in odnosov z javnostmi, ekonomije, turizma do pametnih mest, potrjuje njen ...
Preberite več
10
DEC
10. december 2020

S hitrimi testi se tudi na DOBI bojujemo proti širjenju COVID-19

Na DOBI smo ukrepe za preprečitev širjenja COVID-19 nadgradili še z uporabo hitrih antigenskih testov, ki nam zagotavljajo, da lahko pedagoški in strokovni delavci opravljajo svoje delo varno in učinkovito.
Preberite več
Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo