Novice

Spremljajte naše novice
19
APR
19. april 2020

UKREP #1 Usmerimo se v opravljanje prijetnih in koristnih dejavnosti

Profesorja DOBA Fakultete dr. Marko Divjak in dr. Živa Veingerl Čič predstavljata 5 ukrepov, kako v tem času poiskati notranje vire za učinkovito soočanje z neprijetnimi emocijami, s katerimi boste izboljšali svoje počutje.
Preberite več
15
APR
15. april 2020

V projektu master@home se veliko in intenzivno dogaja

V projektu master@home (micro master Entrepreneurship ecosystem and innovative strategies), v katerem sodeluje kar 36 udeležencev v sklopu DOBA Fakultete, se veliko in intenzivno dogaja.
Preberite več
14
APR
14. april 2020

Gostja iz prakse pri predmetu Teorija in praksa dobrodelništva in solidarnosti

Veselimo se srečanja z mag. Heleno Zevnik Rozman, ki ima številne izkušnje s področij zdravstvene dejavnosti, karitativnega-socialnega področja ter pedagoškega področja.
Preberite več
09
APR
09. april 2020

Erasmus+ projekt master@home navdušuje študente

Erasmus+ mednarodni projekt Master@home se je v teh izjemnih časih že prevesil v drugo polovico izvedbe. Udeleženci, kar 36 v sklopu DOBA Fakultete, v mednarodnem virtualnem okolju rešujejo različne izzive ter pri tem razvijajo in krepijo medkulturne ...
Preberite več
08
APR
08. april 2020

Dekan DOBA Fakultete: Čas sprememb

DOBA Fakulteta je s svojimi programi in predvsem z načinom študija uvedla v digitalizacijo marsikoga od svojih študentov. Z nastopom pandemije se je pokazala prednost online študija na DOBA Fakulteti, saj študijski proces teče nemoteno, tudi ob ...
Preberite več
Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo