Novice

Spremljajte naše novice
29
MAR
29. marec 2023

Mednarodni projekt ASAP: Delavnica s projektnimi partnerji, zunanjimi strokovnjaki in predstavniki šol na DOBA Fakulteti

DOBA Fakulteta sodeluje kot partner v ERASMUS+ projektu ASAP (A Systemic APproach to social media and pre-adolescents through thinking skills education). Projekt obravnava problematiko uporabe družbenih omrežij pri mladostnikih, v povezavi z ...
Preberite več
23
MAR
23. marec 2023

Gostujoče predavanje dr. Janeka Muska

Študentje programa Uporabna psihologija bodo imeli priložnost spoznati najsodobnejše prakse na področju psihologije osebnosti, motivacije in emocij.
Preberite več
17
MAR
17. marec 2023

Udeležba na Executive International Days na Rome Business School

Sodelavki DOBA Fakultete sta se odzvali povabilu našega partnerja iz Rima in se udeležili njihovega mednarodnega tedna, kjer sta delili in pridobivali znanje in izkušnje.
Preberite več
17
MAR
17. marec 2023

Projektne naloge za izbrane blagovne znamke Mlekarne Celeia

Na DOBA Fakulteti spremljamo potrebe na trgu dela in se odzivamo na potrebe gospodarstva. Aktivno sodelujemo s podjetji, saj je 70 % študija namenjenega reševanju dejanskih problemov, s katerimi se sooča gospodarstvo.
Preberite več
16
MAR
16. marec 2023

Projektni sestanek ASAP na DOBA Fakulteti

V tem tednu na DOBA Fakulteti gostimo projektne partnerje iz Italije, Češke, Portugalske in Hrvaške, ki skupaj z DOBA Fakulteto sodelujejo v ERASMUS+ projektu ASAP.
Preberite več
1...23
24
252627...130
Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli