Novice

Spremljajte naše novice
13
DEC
13. december 2018

Direktorica Dobe nominiranka za gospodarstvenika Štajerske 2018

Večerovo osebnost Štajerske letos izbirajo že tretjič zapored. V kategoriji gospodarstvenik Štajerske 2018 je letos med tremi nominiranci tudi direktorica Dobe, Jasna Dominko Baloh.
Preberite več
07
DEC
07. december 2018

Začetek novega mednarodnega projekta internacionalizacije od doma Master@home

DOBA Fakulteta je začela z izvajanjem novega mednarodnega projekta Erasmus+ skupaj z Univerzo v Istanbulu, Inštitutom za komunikacijske študije iz Makedonije in Vytautas Magnus University iz Litve.
Preberite več
05
DEC
05. december 2018

Magistrska naloga s potencialom inovacije v letu 2018

Na DOBA Fakulteti s ciljem spodbujanja kakovostne strokovne in raziskovalne dejavnosti študentov, ki je usmerjena zlasti v inovativnost in iskanje konkretnih inovativnih rešitev, smo že šesto leto izbrali najboljšo magistrsko nalogo.
Preberite več
05
DEC
05. december 2018

Uspešnost fakultete se meri z uspešnostjo diplomantov

Anketiranje diplomantov je eno izmed ključnih orodij pridobivanja informacij o uspešnosti naših diplomantov na trgu dela in pridobivanju informacij o ustreznosti in uporabnosti znanj in kompetenc, ki so jih med e-študijem na pridobili oziroma razvili.
Preberite več
04
DEC
04. december 2018

Prispevek dekana v posebni mednarodni številki revije Bančni vestnik

Dekan DOBA Fakultete prof. dr. Rasto Ovin skupaj s soavtorjema prof. dr. Timotejem Jagričem in prof. dr. Vito Jagrič objavlja prispevek »The impact of new information and computer technologies on bank performance«.
Preberite več
Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo