Novice

Spremljajte naše novice
13
DEC
13. december 2018

Dekan, visokošolska učiteljica in diplomant udeleženci International Scientific Business Conference: Leadership and Management

V četrtek, 13. decembra, bodo predstavniki naše fakultete s predavanji sodelovali na 4th INTERNATIONAL SCIENTIFIC BUSINESS CONFERENCE: LEADERSHIP AND MANAGEMENT - LIMEN 2018, ki bo potekala v Hotelu Moskva v Beogradu.
Preberite več
13
DEC
13. december 2018

Direktorica Dobe nominiranka za gospodarstvenika Štajerske 2018

Večerovo osebnost Štajerske letos izbirajo že tretjič zapored. V kategoriji gospodarstvenik Štajerske 2018 je letos med tremi nominiranci tudi direktorica Dobe, Jasna Dominko Baloh.
Preberite več
07
DEC
07. december 2018

Začetek novega mednarodnega projekta internacionalizacije od doma Master@home

DOBA Fakulteta je začela z izvajanjem novega mednarodnega projekta Erasmus+ skupaj z Univerzo v Istanbulu, Inštitutom za komunikacijske študije iz Makedonije in Vytautas Magnus University iz Litve.
Preberite več
05
DEC
05. december 2018

Magistrska naloga s potencialom inovacije v letu 2018

Na DOBA Fakulteti s ciljem spodbujanja kakovostne strokovne in raziskovalne dejavnosti študentov, ki je usmerjena zlasti v inovativnost in iskanje konkretnih inovativnih rešitev, smo že šesto leto izbrali najboljšo magistrsko nalogo.
Preberite več
05
DEC
05. december 2018

Uspešnost fakultete se meri z uspešnostjo diplomantov

Anketiranje diplomantov je eno izmed ključnih orodij pridobivanja informacij o uspešnosti naših diplomantov na trgu dela in pridobivanju informacij o ustreznosti in uporabnosti znanj in kompetenc, ki so jih med e-študijem na pridobili oziroma razvili.
Preberite več
Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo