Novice

Spremljajte naše novice
12
NOV
12. november 2018

Mednarodni teden podjetništva

Spremljajte zanimive aktivnosti, ki smo jih pripravili na naši fakulteti, kjer je podjetnost vpletena v vse nivoje našega poslovanja in izobraževanja.
Preberite več
09
NOV
09. november 2018

Gostujoče predavanje

Gordana Ćorić, lastnica svetovalne družbe Festina lente, predavateljica na Univerzi VERN' in mentorica v študentskem inkubatorju, bo imela zanimivo gostujoče predavanje o podpornem okolju za podjetništvo.
Preberite več
07
NOV
07. november 2018

Slavnostni dogodek

Včeraj se je v Ljubljani na Filozofski fakulteti odvijal slavnostni dogodek v počastitev jubileja dr. Ane Krajnc, zaslužne profesorice in prve predavateljice andragogike in raziskovalke izobraževanja odraslih.
Preberite več
05
NOV
05. november 2018

Dr. Marko Divjak na posvetu ADMA

Prispevek na temo pomena pozitivne psihologije pri komunikaciji s sodelavci bo namenjen predvsem vodjem v razmislek, kaj lahko sami naredijo za to, da bodo njihovi zaposleni na delovnem mestu čim bolj optimalno funkcionirali in da se čim bolje počutili.
Preberite več
29
OKT
29. oktober 2018

Raziskava o ugledu in prepoznavnosti DOBA Fakultete

Z visoko oceno 4,14 na 5-stopenjski lestvici so študenti in diplomanti ocenili ugled DOBA Fakultete, prejemnice kar dveh mednarodnih akreditacij za e-študij, v primerjavi z drugimi visokošolskimi institucijami v Sloveniji.
Preberite več
Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo