Novice

Spremljajte naše novice
20
JUN
20. junij 2022

DOBA Fakulteta aktivno sodeluje na EDEN konferenci v Talinu

Med 20. in 22. junijem 2022 v Talinu poteka letna konferenca združenja EDEN (European Distance and E-learning Network), evropskega združenja za učenje na daljavo in e-izobraževanje.
Preberite več
17
JUN
17. junij 2022

Uspešno smo zaključili tretjo izvedbo mikro master programa Inovativno izobraževanje online

Program je namenjen visokošolskim učiteljem in višješolskim predavateljem, dekanom, prodekanom visokošolskih ustanov in vsem, ki jih zanimajo sodobni pristopi v uvajanju online izobraževanj.
Preberite več
15
JUN
15. junij 2022

Reševanje poslovnega izziva za Mlekarno Celeia d.o.o.

V okviru predmeta Menedžment izdelkov, storitev in blagovnih znamk so študenti dodiplomskega programa Marketing, družbeni mediji in odnosi z javnostmi iskali rešitve za poslovni izziv, ki ga je podalo podjetje Mlekarna Celeia.
Preberite več
13
JUN
13. junij 2022

DOBA Fakulteta partnerica v projektu BASE

DOBA Fakulteta je partnerica v štiriletnem projektu BASE, ki bo osredotočen na krepitev zmogljivosti socialne ekonomije in njenega človeškega kapitala na ključnih področjih, kot sta digitalni in zeleni prehodi, v katerih dosegajo podjetja in ...
Preberite več
03
JUN
03. junij 2022

Projekt Working across borders nominiran za nagrado David Gillinghama

DOBA Fakulteta že tretje leto s svojimi dodiplomskimi in podiplomskimi študenti ter profesorji sodeluje v mednarodnem projektu virtualne mobilnosti Working across borders, v katerem študenti iz vsega sveta ob pomoči mentorjev rešujejo izzive ...
Preberite več
1...36
37
383940...129
Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli