Nagovor direktorice in dekana

DOBA Fakulteta, sodobna in moderna fakulteta

Nagovor direktorice in dekana

Dekan DOBA Fakultete

Spoštovani!

Hitre spremembe zahtevajo od vseh generacij nenehno izpolnjevanje svojih znanj. Veliko informacij je danes mogoče dobiti na spletu, dostopne so vsem, uspeh v karieri in pri osebnem razvoju pa je odvisen od tega, kako bomo znali te informacije razumeti in jih uporabiti v svojo korist. Najboljši način za takšno ravnanje je absolviranje ustreznega študija – ta nam mora podati osnove strokovnega znanja in sodobnih pogledov na gospodarsko prakso. Takšno znanje lahko prejmemo le od predanih učiteljev, ki so dejavni v stroki in hkrati delujejo tudi v praksi. Poleg skrbnega izbora takšnih učiteljev dajemo na DOBA Fakulteti velik poudarek sistemu podpore študentom pri študiju, ki je posebej prilagojen slušateljem, ki so zaposleni ali angažirani tudi pri drugih projektih. Zato vas vabimo, da se priključite generacijam uspešnih študentov in diplomantov DOBA Fakultete. 

Veselimo se sodelovanja z vami.

red. prof. dr. Rasto Ovin, dekan

Direktorica DOBA Fakultete

Dobrodošli na DOBA Fakulteti. 

Študij je dragocena investicija; nadgradite svoja znanja, poskrbite za osebni razvoj in tako razvijajte svojo kariero z diplomo.

Ponudba naših študijskih programov je pestra in drugačna od ponudbe na izobraževalnem trgu, s sodobnimi znanji in veščinami boste bolj konkurenčni, odpirale se vam bodo nove perspektive in možnosti za napredovanje v karieri. Naši profesorji poznajo razliko med besedili v knjigah in resničnim življenjem.

Pridružite se nam, veselim se vašega uspeha!

Jasna Dominko Baloh, prof., direktorica

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo