Nagovor direktorice in dekana

DOBA Fakulteta, sodobna in moderna fakulteta

Nagovor direktorice in dekana

 

Dekan DOBA Fakultete

Spoštovani!

Rast v globino in širino – s pogledom na aktualno družbeno dogajanje in s prispevkom k reševanju problemov –  je naš skupni cilj. Le tako lahko študente usposobimo za zahtevnejša in bolj odgovorna dela, ki terjajo ustrezna znanja, kompetence in veščine. 
Lahko smo ponosni na rezultate, a ostati moramo ambiciozni: produktivnost in kreativna učinkovitost bosta odločilni za našo skupno uspešno prihodnost in srečo. DOBA Fakulteta je moderna, sodobna ustanova, ki sledi svetovnim trendom in se hitro prilagaja na spremembe – vsi skupaj moramo storiti vse kar je v naši moči, da boste študentje pripravljeni na izzive prihodnosti in aktualne zahteve v svoji delovni sredini. 
Zavedajmo se, da je uspešnost sodobnega študija zasnovana na aktivnem sodelovanju – zato bodite naš proaktivni partner. Z vprašanji in samostojnim razmišljanjem boste dosegali najboljše rezultate in sebi ter nam odpirali nove vidike, izzive in dileme.
Pri tem želim vsem veliko uspeha in zadovoljstva! 

Prof. dr. Boris Cizelj
v. d. dekana DOBA Fakultete

 

Direktorica DOBA Fakultete

Dobrodošli na DOBA Fakulteti. 

Študij je dragocena investicija; nadgradite svoja znanja, poskrbite za osebni razvoj in tako razvijajte svojo kariero z diplomo.

Ponudba naših študijskih programov je pestra in drugačna od ponudbe na izobraževalnem trgu, s sodobnimi znanji in veščinami boste bolj konkurenčni, odpirale se vam bodo nove perspektive in možnosti za napredovanje v karieri. Naši profesorji poznajo razliko med besedili v knjigah in resničnim življenjem.

Pridružite se nam, veselim se vašega uspeha!

Jasna Dominko Baloh, prof., direktorica

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli