Učitelji dodiplomskih programov

DOBA Fakulteta, sodobna in moderna fakulteta

viš. pred. mag. Natalie Cvikl Postružnik

Delovno mesto

visokošolska učiteljica

E-mail

natalie.cvikl-postruznik@net.doba.si

Nosilka predmetov: Menedžment dogodkov, Odnosi z javnostmi in oglaševanje

Mag. Natalie C. Postružnik združuje znanja s področja informacijske tehnologije (SERŠ), novinarstva (FDV), nemškega jezika s književnostjo in lingvistike (FF, Karl-Franzes Universitaet; Albert-Ludwigs Universitaet) ter menedžmenta (doktorska kandidatka na FKPV). Tri leta je predsednikovala stanovski organizaciji PRSS (Public Relations Society of Slovenia), še dve dodatni leti pa je bila izvoljena podpredsednica tega društva. V 2013. je stopila na samostojno pot s podjetjem Insights, d. o. o., kjer kot licencirana coachinja za vrhnji menedžment (licenca AoEC London) in mednarodno licencirana coachinja s konji (Franziska Muller Akademie fur Pferdegestuztes Coaching) med drugim vodi mednarodni projekt za opolnomočenje žensk pri projektu Equal Power to the Women.

Pred tem je bila pri Zavarovalnici Maribor (ZM) dobrih 13 let, kjer je skrbela za strateški komunikacijski menedžment, med drugim pa v tem času operativno vodila projekte vstopa na avstrijski trg, uvedbe evra v poslovanje ZM, bila iniciator pridobitve certifikata Družini prijazno podjetje kot prvega, pilotnega podjetja za Slovenijo, inicirala sodelovanje pri raziskavi Zlata nit, kjer je bila ZM dvakrat uvrščena med finaliste najboljših zaposlovalcev; v času, ko je bila pri ZM pooblaščena še za tržno-komunikacijsko področje, je ta za te aktivnosti prejela nagrado Bronze Drum. Pod njenim vodstvom je ZM prejela še nagrade za naj letno poročilo med finančnimi institucijami v Sloveniji, finalist najboljših spletnih mest med finančnimi institucijami na Balkanu, priznanje InCo/InJo za inovativno komunikacijsko strategijo ter priznanje mediad za inovativno komunikacijsko interno prakso. Bila je ena najbolje ocenjenih internih predavateljic v ZM s povprečno oceno 9,91 (na lestvici od 1 do 10).

Je članica strokovnega sveta projekta Zlata nit (najboljši zaposlovalec v Sloveniji) in članica žirije za izbor družbeno odgovornih praks Horus od leta 2010. Osem let je bila članica UO NK Maribor, dve leti članica pri Zlatem kamnu (iskanje najbolj prodorne občine v Sloveniji) ter soustanoviteljica Inštituta za razvoj družbene odgovornosti kot tudi vrste izbornih komisij in žirij. Morda omenimo njeno funkcijo izvoljene članice upravnega odbora oglaševalcev v Slovenski oglaševalski zbornici (2010) in izvoljene članice upravnega odbora Secije mladih menedžerjev v Združenju Manager (2009–2013).

V letu 2009 je prejela najvišje priznanje PRSS-ja PiarNaKvadrat osebnost pa tudi priznanje za inovacijsko komunikacijsko strategijo (InCo/InJo), v 2010/2011, 2012/2013, 2014/15 pa naziva naj učiteljica po izboru študentov DOBA Fakultete. Je sourednica knjige Trg, trgovina in potrošnik.

Kot članica nadzornega odbora Fundacije za spodbujanje otrokovega razvoja do 2013 in kot soustanoviteljica Društva za spodbujanje mreženja verjame v pozitivno energijo in boljšo prihodnost. Ima opravljen reiki I in reiki II ter pridobljeno certificirano diplomo AoEC za Executive Business Coacha (2013) ter certifikat Equine Assisted Coaching (2016). Je mentorica v programu Uči se od najboljših Zavoda Y (od 2013), mentorskega programa Združenja Manager in predavateljica na podiplomskem študiju Visoke šole za novinarstvo in odnose z javnostmi v Skopju, Makedonija (od 2012).

Profili:

https://www.facebook.com/Natalie.C.Postruznik
https://www.linkedin.com/in/nataliecpostruznik
https://twitter.com/NatiPostruznik
http://www.slideshare.net/natalie.c.postruznik
https://www.instagram.com/nataliepostruznik/
https://www.flickr.com/photos/nataliecpostruznik/

Berite me na:

www.insights.si
https://www.scribd.com/user/125442620/Natalie-C-Postruznik

Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli