Domov > Dogodki > 2017 > DOBA Fakulteta širi svojo partnersko mrežo na Finskem

DOBA Fakulteta širi svojo partnersko mrežo na Finskem

Maribor, 7.6.2017

DOBA Fakulteto je v mesecu juniju obiskalo devet predstavnikov Arcada University of Applied Sciences iz Finske, ki so dva dneva spoznavali način delovanja naše fakultete.

Krepitev mednarodnega sodelovanja je ena izmed prioritet DOBA Fakultete. Mednarodno sodelovanje in povezovanje med drugim razvijamo in krepimo na podlagi bilateralnih sporazumov, izmenjave študentov in visokošolskih učiteljev, sodelovanja visokošolskih učiteljev v mednarodnih znanstvenoraziskovalnih projektih, sodelovanja pri razvijanju skupnih študijskih programov, itd.

DOBA Fakulteto je v juniju obiskala delegacija Arcada University of Applied Sciences iz Finske, ki so jo sestavljali direktor poslovne šole, prodekanja za pedagoške zadeve, visokošolski učitelji in strokovni sodelavci v oddelku za razvoj online študija.

Študijski obisk smo izkoristili za izmenjavo dobrih praks ter konkretne dogovore o sodelovanju v š. l. 2017/18, predvsem na področju raziskovalne dejavnosti, krajših projektov virtualne mobilnosti, prijav na mednarodne projekte in izmenjave strokovnega osebja.

Nazaj na seznam Print