Novice

Spremljajte naše novice
10
DEC
10. december 2020

S hitrimi testi se tudi na DOBI bojujemo proti širjenju COVID-19

Na DOBI smo ukrepe za preprečitev širjenja COVID-19 nadgradili še z uporabo hitrih antigenskih testov, ki nam zagotavljajo, da lahko pedagoški in strokovni delavci opravljajo svoje delo varno in učinkovito.
Preberite več
08
DEC
08. december 2020

NOVO! Študij Uporabne psihologije na DOBA Fakulteti

Svet Nacionalne agencije RS za kakovost v visokem šolstvu je novembra 2020 pozitivno ocenil in akreditiral dodiplomski visokošolski strokovni program Uporabna psihologija in magistrski študijski program Uporabna psihologija.
Preberite več
08
DEC
08. december 2020

Nagovor dekana in direktorice DOBA Fakultete diplomantom generacije 2020

Letos je na DOBA Fakulteti diplomirala trinajsta generacija diplomantov dodiplomskih programov in deseta generacija diplomantov magistrskih programov. Podelili bomo kar 346 diplom diplomantom iz Slovenije, Hrvaške in Srbije. Iskrene čestitke.
Preberite več
03
DEC
03. december 2020

Dobina tradicionalna dobrodelna akcija: prispevajmo k nasmehom otrok

Kot družbeno odgovorna ustanova smo na Dobi občutljivi za stiske ljudi, posebej še otrok. Tako bomo tudi letos izvedli tradicionalno, dobrodelno akcijo, s katero spodbujamo solidarnost in razumevanje stisk drugih.
Preberite več
02
DEC
02. december 2020

Kompetence za učinkovitejši študij in izstopanje iz povprečnosti

DOBA Fakulteta je pred štirimi leti ustanovila prvi Kompetenčni center v Sloveniji, v okviru katerega študenti, visokošolski učitelji in online mentorji pridobivajo znanja s področja kompetence »učenje učenja« in kompetenc, potrebnih na področju online ...
Preberite več
Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo