Novice

Spremljajte naše novice
25
MAJ
25. maj 2021

Dekan DOBA Fakultete in višja predavateljica na mednarodni konferenci ERAZ

Dekan DOBA Fakultete prof. dr. Rasto Ovin in višja predavateljica DOBA Fakultete mag. Nuša Lazar bosta nastopila z vabljenim predavanjem na mednarodni konferenci ERAZ Udruženja ekonomista i Menadžera Balkana, ki bo potekala online 27. maja 2021.
Preberite več
19
MAJ
19. maj 2021

Gostujoči predavanji o spletni analitiki in pametnih vaseh

Vključevanje gostujočih predavateljev v izvajanje predmetov je na naši fakulteti stalnica. V sodelovanju z njimi nadgrajujemo pedagoški proces z aktualnimi tematikami in strokovnimi mnenji ter vključujemo študente v razprave, ki dodatno pripomorejo k ...
Preberite več
13
MAJ
13. maj 2021

Erasmus praksa v tujini tudi v času epidemije

Študentka DOBA Fakultete Violeta Grbić se je po prvi uspešni Erasmus mobilnosti odločila izvesti še eno. Tudi ta mobilnost je potekala z omejitvami zaradi epidemije COVID-19, vendar pa je študentka kljub temu odnesla bogat nabor novih znanj in izkušenj. ...
Preberite več
12
MAJ
12. maj 2021

Učitelja DOBA Fakultete predavala na Institute for Communication Studies

Visokošolska učitelja doc. dr. Marina Letonja in doc. dr. Marko Divjak sta v sklopu Erasmus mobilnosti predavala študentom Institute for Communication Studies iz Severne Makedonije.
Preberite več
07
MAJ
07. maj 2021

Preizkusite in se navdušite – brezplačen predmet online študija

Model online študija, ki ga na Dobi izvajamo že 22 let velja za enega najbolj domišljenih in kakovostnih v svetovnem merilu. Zdaj ga lahko preizkusite - brezplačno.
Preberite več
Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo