Novice

Spremljajte naše novice
12
APR
12. april 2021

Najbolj iskane kompetence pri zaposlenih

Korona kriza je številna podjetja prisilila k spremembam in prilagoditvam, hitreje se digitalizirajo in spreminjajo poslovne procese.
Preberite več
09
APR
09. april 2021

Študenti DOBA Fakultete iskali rešitve za izzive virtualne prodaje podjetja MIKRO+POLO d.o.o.

Študenti DOBA Fakultete že med študijem snujejo praktične in inovativne rešitve za številna podjetja, kot so: Coca Cola, Gorenje, Steklarna Rogaška, NKBM, Petrol, Državni zbor RS, Kraš, Lidl Slovenija, Rimske toplice, Živalski vrt Ljubljana, Roto, ...
Preberite več
07
APR
07. april 2021

Dekan DOBA Fakultete: Na kaj se lahko zanesemo?

Dr. Rasto Ovin, dekan DOBA Fakultete, v tokratnem prispevku razkrije pomembno razliko, zaradi katere borba proti sedanji krizi zaradi COVID-19 poteka drugače, kot je bilo v času finančne in ekonomske krize leta 2009.
Preberite več
31
MAR
31. marec 2021

Študijski proces na DOBA Fakulteti poteka na daljavo in nemoteno

COVID od nas zahteva neprekinjeno prilagajanje spremembam in novim ukrepom. Fakulteta bo v času do 11. aprila zaprta, vsi zaposleni pa smo dosegljivi po e-pošti in po telefonu.
Preberite več
23
MAR
23. marec 2021

Dekan DOBA Fakultete: 20 let raziskovalne dejavnosti na DOBI

Leta 2001 je bil ustanovljen Inštitut za raziskave in razvoj, katerega delovanje je po tem, ko je bila leta 2004 ustanovljena DOBA Fakulteta, podpiralo tudi kasnejši razvoj magistrskega in od leta 2019 tudi doktorskega podiplomskega študija.
Preberite več
Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo