Domov > Dogodki > Z druženjem do prave podjetniške ideje

Z druženjem do prave podjetniške ideje

DOBA Fakulteta, 10. in 11. 4. 2013, ob 16.30

V začetku aprila se nam pridružite na zanimivih predavanjih dr. Hansa Crijnsa. Srečali se bomo na delavnici na temo Entrepreneurs, Think of Lionel Messi in na predavanju Entrepreneurs are unreasonable people. Udeležba na delavnici je za študente in diplomante brezplačna. Število mest je omejeno.

Delavnico z veliko praktičnimi nasveti za podjetnike in primeri dobre prakse bo vodil dr. Hans Crijns, profesor managementa in vodja centra za podjetništvo na Vlerick Leuven Gent Management School v Belgiji.
Poučuje podjetništvo, poslovno načrtovanje in upravljanje rasti, dejaven je tudi na drugih visokošolskih ustanovah, med drugim v Sankt Peterburgu (Rusija) in na šoli BiMBA (Peking, Kitajska) ter USB (Stellenbosch, Južnoafriška republika). Kot gostujoči profesor je predaval na Univerzi v Gentu (1998-2011), na Poslovnem inštitutu za management – Pnom Phen, Kambodža (2004, 2005), na Visokošolskem inštitutu poslovne administracije – Damask, Sirija (2007) in na USB Stellenbosch, Južnoafriška republika (2011, 2012).

Nazaj na seznam Print