Novice

Spremljajte naše novice
19
MAJ
19. maj 2020

Gostujoče predavanje pri predmetu Oglaševalske akcije

Ta petek bomo pri predmetu Oglaševalske akcije gostili Dino Potočnik, direktorico marketinga in prodaje na DOBA Fakulteti, ki bo s študenti delila svoje 15-letne izkušnje v segmentu B2C.
Preberite več
18
MAJ
18. maj 2020

Tretji mednarodni virtualni hackathon DOBA Fakultete

Na DOBA Fakulteti, kjer online izobraževanje izvajamo že 21 let, so med epidemijo vsi projekti in študijski proces potekali nemoteno. Tako smo izvedli tudi tretji mednarodni virtualni hackathon, ki je študentom omogočal delo v mednarodnih ...
Preberite več
13
MAJ
13. maj 2020

Študentka Violeta je strokovno prasko opravljala v “Museum of Senses Prague”

Študentka DOBA Fakultete Violeta Grbić je prvi del leta 2020 preživela na Češkem, kjer je nabirala znanje in izkušnje v sklopu Erasmus mobilnosti.
Preberite več
08
MAJ
08. maj 2020

Maja kar tri gostujoča predavanja v magistrskih programih

V maju smo za študente magistrskih programov DOBA Fakultete, kjer je kar 70 % študija namenjenega reševanju dejanskih poslovnih izzivov, pripravili tri gostujoča predavanja, v katerih jim bodo predavatelji predstavili številne koristne informacije iz ...
Preberite več
28
APR
28. april 2020

Dekan DOBA Fakultete: Trenutek, ki mu po pomenu ni enakega

Učitelji in sodelavci DOBA Fakultete spremljamo razvoj dogodkov in sodelujemo v domačih in mednarodnih iniciativah, ki se ukvarjajo s posledicami sedanje zaustavitve gospodarstva.
Preberite več
1...78
79
808182...129
Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli