Novice

Spremljajte naše novice
07
APR
07. april 2020

Edinstven projekt mednarodnega sodelovanja z NHL Stenden University

Na DOBA Fakulteti smo uspešno zaključili mednarodni virtualni projekt Virtual Communication Across Cultures @home, ki je že četrto leto zapored nastal v sodelovanju z NHL Stenden University.
Preberite več
06
APR
06. april 2020

Prost in odprt dostop do publikacij DOBA Fakultete

Kot družbeno odgovorna izobraževalna ustanova se zavedamo odgovornosti, da tudi v tem času izpolnjujemo svoje poslanstvo, da širimo znanje. Zato DOBA Fakulteta omogoča prost in odprt dostop do svojih publikacij. Veselilo nas bo, če boste med navedenimi ...
Preberite več
03
APR
03. april 2020

Online študij na DOBA Fakulteti poteka nemoteno

Okoli 1500 študentov online študija, ki so vključeni v devetih programih na DOBA Fakulteti svoje obveznosti opravlja nemoteno, brez prekinitev.
Preberite več
01
APR
01. april 2020

Direktorica DOBE, Jasna Dominko Baloh: Ne sme nam biti vseeno   

Preberite intervju z Jasno Dominko Baloh, direktorico DOBE, v katerem spregovori o preventivnih ukrepih in o svetu po zaključku pandemije. Zagotovo nas čaka veliko sprememb na vseh področjih družbenega, kulturnega in socialnega življenja.
Preberite več
01
APR
01. april 2020

Erasmus+ projekt master@home nemoteno poteka

Na Dobi tudi v teh nepredvidljivih in kriznih časih študij in vsi projekti potekajo brez prekinitev in motenj. Dobin model online študija zagotavlja, da okoli 1.500 online študentov v 16 študijskih programih nemoteno študira.
Preberite več
1...79
80
818283...127
Informativni dnevi
Informativni dnevi
Deli
Deli
Online študij
Online študij
Izpolni prijavo
Izpolni prijavo
Deli